Over Undefined

FAMKE IJPELAAR

Hooitjes! Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze site! Mijn naam is Famke Ijpelaar en ik ben 17 jaar. Buiten het zingen beachvolleybal ik in Breda en volg ik de opleiding maatschappelijke zorg in Den Bosch. Ik zing nu zo'n 10 jaar waarvan 2 jaar met Undefined. Op mijn 7e deed ik auditie bij de musical groep de Notenkrakers. Hier heb ik tot mijn 12e bijgezeten en toen ging ik zangles volgen bij onze zangdocente Debby Boekema. Na een tijdje hadden wij het idee om een groepje te beginnen en zo is ons clubje gevormd. Ik heb het super naar mijn zin en we zijn, vind ik, in 2 jaar al heel erg gegroeid en dat doen we nog steeds. Ik hoop dat jullie net zo van onze muziek genieten als wij. Muzikale groet, Famke Ijpelaar

 

JESSIE DE HOND

Hee allemaal, Ik ben jessie en ik ben 18 jaar oud. Als klein meisje vond ik het al leuk om met muziek bezig te zijn. Op mijn 13e kreeg ik mijn eerste zangles. Ik vond het altijd erg spannend om mijn stem aan anderen te laten horen, maar ik begon het steeds leuker te vinden. Het is een mooi idee dat je mensen kunt inspireren met een lied en hoe je daar je gevoel in kan leggen. Het is altijd feest wanneer ik samen zing met Famke, Rowena en Chloe. We leren van elkaar, maar kunnen elkaar ook inspireren. Zingen is voor mij het leukste wanneer je dit samen kunt doen en dat zou ik niet kunnen missen. Behalve zingen vind ik het ook leuk om te tekenen en volleybal ik twee keer in de week.

Rowena Miltenburg

Hallo, ik ben Rowena Miltenburg en ik ben 18 jaar oud. Ik vind het heel erg leuk om te zingen en ik ben in een groepje gaan zingen toen ik 15 jaar oud was. Nu we dit steeds vaker doen, ben ik erg benieuwd wat we kunnen bereiken met z'n viertjes.

 

CHLOE VERKOOIJEN

Ik ben Chloe Verkooijen, 17 jaar. Ik studeer International Event, Music & Entertainment studies aan het Fontys Academy for Creative  Industries. Het is een erg creatieve opleiding en dat is ook wat ik zo leuk vind om te doen, creatief bezig zijn. Niet alleen voor mijn studie maar ook daarnaast. Ik hou van piano spelen, films kijken en zingen natuurlijk, vooral met deze meiden :).